Üdvözöljük a rámpakiegyenlítő ajánlatkérő űrlapon!

Személyes adatait csak és kizárólag az Önnel való kapcsolattartásra használjuk, harmadik félnek nem adjuk ki.

Kérjük, haladjon az űrlapon fentről lefelé, és jelölje be, írja be az ajánlatkéréshez szükséges adatokat.

Köszönjük!

Néhány tipp a jó döntéshez:

1. Rámpa teherbírása? (ez alapesetben 6 tonna, de ennél kisebb, és nagyobb teherbírással is elérhető.

2. Rámpaasztal mérete? (A rámpa nyelvének át kell a kapun/nyíláson férnie! (a rámpa hosszúságát a rámpa beépítési magassága, és a rakodni kívánt autók platómagassága határozza meg, mert biztonsági okokból a rámpát függőleges irányban kitéríteni csak egy bizonyos lejtés/emelkedési szögig szabad, utána már balesetveszélyes. Ha egyaránt szükséges magas (kamion) és alacsony (kisteherautó) platójú járművek rakodása is, akkor a hosszabb rámpa beépítése javasolt. )

3. Nyelv típusa: ez lehet kitoló, vagy lengőnyelves. Lengőnyelves esetén kell-e, hogy a nyelv 3 részből álljon? (ez akkor szükséges, ha a szokásosnál keskenyebb teherautó rakodását is el kell végezni.

4. Nyelv hossza: 30-100 cm között lehet átlagosan.

5. Rámpa és rámpaasztal anyaga: ez általában festett acél, de rozsdamentes, és alumínium kivitelben is elérhető.

6. Rámpa beépítési módja? http://www.rampakiegyenlito.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=148&lang=hu linken elérhetőek a rámpa beépítési lehetőségek. Az alapáras termék öntartó beépítéssel készül, teljesen új rakodó kialakításánál ez a jó megoldás, mert a betonozás, és felületképzés után kell csak beépíteni. Természetesen, ha régi rámpát kell cserélni, akkor másféle beépítési módozatok is szóba jöhetnek.

7. Alkalmasnak kell-e lennie a kialakított rakodónak arra, hogy emelőhátfalas autót fogadni tudjon? (Ez egyértelműen meghatározza a szerelőakna kialakítását, és ezzel együtt a rámpa beépítési módját is)

8. Új szerelőakna kiépítése esetén lehetőség van ún. acél zsaluzóelem bebetonozására, vagy készre gyártott monolit rámpaakna vásárlására is.

Elérhetőségi adatok
Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec
Copyright 2012. Powered by qualityjoomlatemplates.com.