Ollós emelők

 

 

Tartalom

Ollós emelőasztal Képek, videók
Felvonóként használt ollós emelőasztal Segédletek
Rakodó lift ollós emelőasztal Kiegészítők
Kitámasztó karos emelőasztal Ajánlatkérés

 

 

 

 

 

 

A hidraulikus ollós emelőasztal lehetővé teszi, hogy mozgassunk tárgyakat teljesen biztonságosan,  jelentős súly, vagy magasság esetén is. Az Armo 1972 óta gyárt emelőasztalokat, ennek köszönhetően minden igényt ki tud elégíteni méretben és teherbírásban megnyilvánuló széles választékával. Minden asztalt a az európai EN 15701 szabványnak megfelelően gyárt, melyek szállítás előtt gyári tesztelésen esnek át, ahol ellátják őket a megfelelőségi nyilatkozattal és CE jelöléssel.

 

Emelőasztal előnye:

- Biztonság és stabilitás:

Összehasonlítva a hagyományos gépekkel, (mint például  daru vagy felvonó), az ollós platform lehetővé teszi, hogy tárgyakat, anyagokat emeljünk a legnagyobb stabilitással, nagyban csökkentve ezzel a leesés, illetve baleset lehetőségét.

- Kívánt magasságba emelhetőség

Egyik legnagyobb előnye az ollós emelőasztalnak az, hogy könnyedén lehet növelni vagy csökkenteni az asztal emelési magasságát (adott paraméterek között)  a kívánatos magasságra. Elektromos hiba esetén az asztal megmarad pozíciójában, a rakomány és az emberi élet veszélyeztetése nélkül.

- Sokoldalúság és helytakarékosság:

A széles termékskálának köszönhetően az ollós emelőasztal ellátható egyszeres, dupla, tripla vagy négyszeres ollómechanizmussal, mely segítségével eddig nem látott magasságok érhetőek el, baleset veszélye nélkül, teljes biztonságban.

 szimpla és dupla ollómechanizmusHáromszoros, négyszeres ollómechanizmus

- Automatizált emelés:

Emelőasztalaink összekapcsolhatóak más, már meglévő  irányítási rendszerrel, használhatóak kézi kapcsolással, távoli vezérléssel egyaránt.

- Könnyű szállítás:

Az ollós emelőasztal szállításkor kis helyigényű, megfelelő emelőgéppel könnyen mozgatható.

Bepillantás a kulisszák mögé: 30.000 KG tesztterhelésű emelőasztal!

Felvonóként használt ollós emelő asztal

Különlegesen magas emelési magasság igénye esetén  Armo ajánlja az ATX vagy AQX verziót amely akár 3 vagy 4 ollós mexhanika is egymásra építését is lehetővé teszi. Kiegészítők széles skálája érhető el (extra nyomógombos vezérlés, sorompó, korlát, biztonsági elemek, stb…) ami miatt termékünk igazán egyedire szabható.
Az alkalmazási helyek, ahol ezek az asztalok használhatóak széles körben:

Autólift:

Autók különböző szintre történő emelése, vagy süllyesztése feljáró nélküli helyszínek esetében.

Felvonó lift:

Lifttel nem rendelkező helyeken a hagyományos felvonó rendszerek alternatívája, vagy  ahol lift egyáltalán nem építhető, mert  nincs hely a lift maximális emelési magassága felett.

Mozgássérült lift:

Az aztal méreteiből adódóan ideális lehet, ha a  2 méter felett van az emelési magasság.

Rakodó lift ollós emelőasztallal

Armo rakodó emelőasztal használható teherautók, konténerek stb. kirakodására-berakodására, ott ahol más alternatíva nem lehetséges (pl.: rámpakiegyenlítő). Billenő nyelv a rövidebb vagy a hosszabb oldalon elősegíti a könnyebb rakodást.

Itt is elérhetőek a különféle kiegészítők: extra nyomógombos vezérlés, sorompó, korlát, védelmi berendezések, harmonika szoknya, stb.

Kitámasztó karos emelőasztal

Az emelő asztalok gyakran koncentrált terhelésnek vannak kitéve, amelyek esetén a felső keret nyitott helyzetben van, ilyenkor a fizikai törvényeknek megfelelően a magas súlypontja miatt a sarkokon billenés előfordulhat. Néha, amikor egy jelentős súlyú vagy méretű tárgyat emelünk,  abszolút fix felületi stabilitásra van szükség, amit ezzekkel a támogató karokkal érhetünk el.

Ilyenkor a hidraulikus csapos megoldást szoktuk javasolni, mely az emelt állapotban lévő asztalt a környezethez kapcsolja, ezzel biztosítja a stabilitást. Ha ez a technikai megoldás nem jöhet szóba, akkor lehetéseges  hidraulikus rögzítő karokkal bővíteni a rendszert.. Amikor az asztal felső holtponton van, akkor 4 „mankó” emelkedik fel,(minden sarok), melyek megtámasztják az asztalt, ami "ráül" ezekre a támasztókra, ezáltal az emelőasztal merevsége lehetővé tesz mindenféle mozgatást a billenés veszélye nélkül.

AJÁNLATKÉRÉS

Copyright 2012. Powered by qualityjoomlatemplates.com.